Click This pages

Sumbangan ikhlas

Sunday, October 11, 2015

Wanita Asia Paling Popular Di Internet

 
Menjadi cantik itu sememangnya tiket mudah untuk mempromosikan diri dan kadang-kadang tak perlu promosi lebih untuk menarik perhatian.

Berikut merupakan mereka yang paling popular di internet di China

1. Zhang Wan You


Gadis kelahiran Qingdao, wilayah Shandong ini tak adalah gadis dataran China yang pernah menjadi sensasi di internet. Setakat ini Zhang Wan You dianggap sebagai gadis yang mempunyai inner beauty begitu lengkap. Kendati dirinya sempat terlibat skandal di tandas dengan Yang Feng Jiao, sepertinya Wan You akan tetap melangkah penuh percaya diri. Walaupun hal itu membuat Wan You semakin laris saja terlibat dalam beberapa program TV di China. Dari sensasi internet, menjadi selebriti China.


2. Zhou Xiu Na


Selesai menjadi runner up dalam Comics Festival Game Girl 2002, nama Zhou Xiu Na langsung meletup di kalangan pengguna internet. Bahkan keberaniannya bergambar seksi, membuat nama Xiu Na semakin dikenali. Salah satu aksi beraninya adalah ketika Xiu Na melakukan sesi foto dengan bikini sahaja di stesen MRT Hong Kong. Tak heran jika Xiu Na kini mendapat jolokan gadis impian para lelaki. Jadi sekarang cuba bayangkan, kamu mempunyai kekasih seseksi Xiu Na dan sangat tergila-gila dengan video game.3. Zhou Wei Tong


Zhou Wei Tong adalah salah satu model kelas atas di China. Tahukah kamu kalau gadis kelahiran Gui Zhou ini rupanya adalah seorang atlet sebelum menjadi model? Jadi tentu saja tubuh seksinya memang kelihatan kencang dan begitu sihat. Dengan pesona tubuhnya, Wei Tong kerap kali terlibat dalam beberapa seksi foto yang super berani. Bahkan Wei Tong kerap berbanding dengan supermodel Taiwan, Lin Chi Ling kerana pesona tubuh mereka.

4. Diao Yang


Nama samaran beliau adalah Barbie-0722. Sepertinya gelaran itu sangat sesuai bagi Diao Yang lebih-lebih lagi jika kamu melihat tubuhnya yang super ramping bak boneka. Tahukah kamu kalau sosok Diao dijumpai oleh agensi bakat saat dia berada di jalan raya ketika berusia 16 tahun ?. selepas itu Diao langsung melakukan pelbagai sesi foto yang disiarkan di internet dan menjadikannya sensasi dunia maya. Jika di Taiwan mempunyai sosok Yao Yao yang seksi sebagai seorang idol, maka kawasan China mempunyai Diao

5. Guo Shu Yao


Guo Shu Yao adalah idol asal Taiwan. Namun dia tak hanya mana-mana idol lantaran dia adalah idol gravure dengan wajah yang sangat comel. Pesona tubuhnya yang seksi membuat Shu Yao masuk dalam jajaran model hot FHM. Gadis dengan panggilan Yao Yao ini langsung menarik hati para lelaki ketika tampil dalam beberapa iklan TV game online.

Tentu saja iklan TV itu mempamerkan tubuhnya yang super seksi. Populariti itu membuat Yao Yao menukar imej dari model remaja menjadi seorang idol. Bahkan album sulungnya LOVE'S EMBRACE berjaya menjadi album dengan jualan tertinggi di Taiwan pada Oktober 2009. Seksi dan bersuara menawan? Itulah sebab Yao Yao popular.

6. Le Hoang Bao Tran


Le Hoang Bao Tran adalah gadis muda yang membuktikan jika Vietnam mempunyai banyak sekali gadis-gadis cantik. Kamu terpesona dengan wajahnya? Jika kamu di atas 30 tahun maka harus bersedia kaget kerana Bao Tran dilahirkan pada 3 Disember 1998. Pada tahun 2010, nama Bao Tran meletup di kalangan pengguna internet dan pada masa itu usianya masih 12 tahun.

Dalam usia semuda itu, Bao Tran sudah mempunyai tinggi 172 cm dan menjalin kontrak dengan PL Model. Semenjak itu wajah Bao Tran kerap wara-wiri di majalah remaja dan banyak sekali terlihat di berbagai media atau akhbar-akhbar Vietnam. Populariti itu membuat Bao Tran begitu dikenali di kawasan Asia Tenggara dan China. Ingat, dia masih muda guys!


7. Muqimiya


Para lelaki mungkin akan rajin menghadiri kelas yoga jika mempunyai pelatih secantik dan seseksi Muqimiya. Gadis kelahiran 1987 ini menghabiskan masa mudanya di wilayah Yunan, China. Tahukah kamu kalau Yunan itu dikenali akan banyaknya gadis-gadis cantik nan eksotik? Maka Muqimiya adalah salah satunya. Populariti Muqimiya terkatrol saat dia menjadi model untuk yoga dan membuka jalannya menjadi seorang supermodel China.

Bahkan di kalangan pengguna internet China, Muqimiya dijuluki Si Ratu Iklan. Walaupun sudah menjadi model profesional dan meraih banyak anugerah, kamu para lelaki tak boleh main-main dengannya. Di balik wajah lembut nan cantik, Muqimiya adalah seorang master taekwondo. Tak hanya itu, dia adalah pengajar yoga dan seorang penari berbakat. Jadi, jangan berani-berani membuat masalah dengan Muqimiya atau tulangmu akan dipatahkan olehnya.

8. Elly Tran Ha


Jangan sebut dirimu lelaki yang hobi mencari foto seksi wanita di internet jika tak mengenal sosok Elly Tran Ha. Sudah sejak lama, Elly dikenal sebagai sosok gadis paling seksi asal Vietnam. Bagi kamu yang pernah bertemu langsung dengan gadis Vietnam, jujurlah jika Elly adalah gadis terimut di sana. Elly mendadak popular di internet kawasan Asia saat foto-foto seksi dirinya tersebar.

Gadis yang pada 2014 ini berusia 27 tahun ini adalah gadis berdarah Vietnam Amerika yang menjalani part time sebagai seorang model semasa berkuliah di Vietnam. Sekali melihat sosok Elly, kamu akan setuju jika gadis berwajah cute ini mempunyai tubuh super seksi. Elly mempunyai pinggul yang sangat langsing, kaki dan tangan yang ramping serta bahagian kewanitaan yang menonjol.

9. Zhang Xin Yu


Model asli Jiangsu di China ini mempunyai gelaran Viann atau Yan Zi di samping nama panjangnya adalah Zhang Xin Yu. Apa gelaran yang diberikan pengguna internet olehnya? Adalah Sosok Gadis Cantik Rebutan Para Gamers Online !. Nama Xin Yu menjadi pembicaraan awam China pasca foto-foto intim dirinya dengan kekasihnya di ranjang tersebar talian. Masa itu banyak skandal yang menjerat dirinya termasuk khabar melakukan pembedahan plastik.


No comments:

Post a Comment

adverlets

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Label

~EBOOK~ ~Gambar Terbaik ~Gambar Terbaik~ ~internet~ ~Kisah Hidupku~ 100 Cermin 20 sen Afrika Aids Air kencing AK47 Alat Pelik AlatBoneka Alligator Anak Artis artist asia Awesome babi Badak Air Bakal Ditunda Barang Benua Ais Cair Berita Berkahwin BEruk Binatang Bintang Black Friday ? Bocor Bogel bola Bollywood Bomoh Alim Brazil Buat Duit Buaya Bunuh Bunuh Diri Burger Cantik China Comel Costume Cun Disember Domino DOWNLOAD Dunia Eropah Facebook Faizal Ismail Fakta fam FIFA Filem Filem Lucah FLASH Gadis Gajah Gaji Pertama Gambar Bodoh gedik Gempar GerGasi Gila2 Global Gua haiwan Halloween Harga Hero hibran hiburan Hilang Hiv Ikan Indonesia informasi IS isteri Jalanan Jambatan Janda 13 Tahun Jepun jerebu Johan Johan Dan Zizan JPJ Jpn Jual Dara Kambing Kantoi Kebakaran Kecantikan kejam Kek kahwin Kekasih Kemalangan Kembar Korea Kenaikan Kenderaan Kenyataan Kereta 12 Tahun kereta Api Kesha KESIHATAN Komik Korban korea kosmo Kostum Lakaran landak Laptop lawak Lelaki Lemas longkang Luar Negara Lucah Mafia Majalah Gq Malapetaka Malaysia Manga Mangsa Mayat Membaca menarik Metro Mig Minyak Wangi Mirip Miss Miss Universe MLM Model Sensasi Mohon Maaf muay thai Muda muslim Nafsu Serakah Negara Ngeri Nikah ninja saga Oven Padah ingkar Pakaian Paku Jalan Raya Pangsapuri Pasangan Patung Seks pelacut Pelakon PELIK pembedahan Plastik Penagih Dadah penawar pengemis Pengkianat Negara Penjagaan Bayi Penyampai Tv Perempuan Perkahwinan Polis politik popular Ps4 Rahsia Rakan Ratu Thailand Real Doll reality Remaja Renang Resipi Rompakan Runtuh Sarang Sebenar Sejarah Selamat selebriti semasa Seni Separuh Bogel Seram Serang Sewa Siasat software Spm Stor Terbakar suami Tauladan tempatan Terbaru Tergergaji kantung zakar sendiri Tertinggi Thailand timpa Tips Tiruan TOP 10 Trak trends tutorial Typography Video Video Game Vietnam Villa Walnut Wang Wanita Warga Asing